Palvelut

Tarjoamme ihmisläheistä ja mutkatonta palvelua:

Hallinto ja johtaminen

Organisaation menestymisen perustana on hyvä omistus, ammattimainen hallitus ja osaava johto. PRS Partners auttaa implementoimaan hyvät hallintotavat (corporate governance), käynnistämään tai kehittämään ammattimaista hallitustyöskentelyä sekä selkiyttämään ja määrittelemään yrityksen strategian, roolit, organisaation ja johtamisen.

Kehittämiselle rahoitusta

Mistä saa rahaa, kun pankista ei saa? Autamme löytämään oikean rahoituksen kasvulle ja kehitykselle. Selvitämme sopivat rahoitusmuodot osakeanneista (crowd funding) julkisiin tuki- ja kehitysrahoituksiin (ELY, TEKES ym.)

 

Apua projektien vetämiseen

Eteneekö kehitysprojekti aikataulussa ja pitääkö budjetti? PRS Partners tarjoaa käyttöönne osaavan projektijohtajan tai kaivattuja lisäresursseja. Avustamme myös selkeiden projektimallien ja -menetelmien määrittelyssä sekä niiden käyttöönotossa.

 

Talous kuriin

Onko liiketoimintanne hyvin kontrollissa talouden näkökulmasta? Ovatko mittarit kunnossa? Kontrolleripalvelumme voi kattaa esimerkiksi mittarien analysointia ja määrittelyä sekä raportoinnin kehittämistä.

 

Ihmiset ja rekrytointi

Hyvä johtajuus auttaa vapauttamaan jokaisen työntekijän täyden potentiaalin. Motivoitunut henkilökunta on yrityksen tärkein menestystekijä. Vaikka tuote, markkinatilanne ja prosessi ovat kunnossa, jää yrityksen potentiaali saavuttamatta, mikäli työntekijät eivät ole motivoituneita.

Autamme kehittämään henkilöstön osaamista ja potentiaalia, tuemme rekrytointia ja avustamme myös perheyrityksiä sukupolvenvaihto- ja omistajaohjauskysymyksissä.