Blog

Joukkorahoitus – Kasvava ilmiö

Mikä se on? Joukkorahoitus internetin kautta on nykyaikainen tapa rahoittaa toimintaansa julkisten rahoituskampanjoiden kautta. Yleensä joukkorahoituksen luonteeseen kuuluvat: 1. Sijoitukset tulevat isolta joukolta sijoittajia (=joukko). 2. Keskivertosijoitus on suhteellisen pieni (muutamasta sadasta muutamiin tuhansiin). 3. Sijoituskampanja ja sijoitukset tapahtuvat verkossa. Joukkorahoitus ei sinänsä ole mitään uutta, mutta digitalisaatio on mahdollistanut toiminnan tehostumisen ja yksinkertaistumisen. Yritykset … Fortsätt läsa Joukkorahoitus – Kasvava ilmiö

Osta uutta tietoa ja osaamista Innovaatiosetelillä!

Tiesitkö että Tekesin Innovaatiosetelillä voit ostaa uutta tietoa ja osaamista yritykseesi. Setelin arvo on 6 200 € (5 000 € + alv). Kenelle? Innovaatioseteli on tarkoitettu vakiintunutta liiketoimintaa (yrityksellä on liikevaihtoa vähintään yhdeltä päättyneeltä tilikaudelta) harjoittaville pk-yrityksille, jotka haluavat käynnistää innovaatiotoiminnan. Innovaatiotoiminta tarkoittaa toimenpiteitä, joilla yritys kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan, tai hankkii palveluna uutta innovaatiotoiminnassa … Fortsätt läsa Osta uutta tietoa ja osaamista Innovaatiosetelillä!

Hyvä hallitus?

Hyvä hallitus valvoo omistajien etua, sparraa ja haastaa toimitusjohtajaa vapauttamaan organisaation potentiaalia. Alla hyvän sekä huonon hallituksen tunnusmerkit. Oletko samaa mieltä ja mitä haluaisit lisätä listaan? Hyvä hallitus: Huono hallitus: Uusiutuu jatkuvasti Jäsenten osaaminen ja persoona täydentävät toisiaan Jäsenet aidosti kiinnostuneita yrityksestä ja halukkaita oppimaan Kykenee kyseenalaistamaan operatiivisen johdon esityksiä Keskittyy tulevaan ja strategiaan Puuttuu … Fortsätt läsa Hyvä hallitus?